Innhold
Boliglån
Med et boligån kan du realisere boligdrømmen din. Våre kunderådgivere kan sammen med deg finne den beste løsningen for boligkjøpet ditt. Vi tilbyr deg en fast kontaktperson og gode betingelser!

* Få raskt svar på din lånesøknad
* Flytt boliglånet enkelt til oss på nett
* Individuell og personlig rådgivning
BLU - Boliglån ungdom
Meget gunstig tilbud til ungdom under 34 år. BLU-lån er en låneordning for ungdom som gir deg bedre muligheter til å komme inn på boligmarkedet. Du kan låne inntil 85% av kjøpesummen.

Noen kriterier som må være oppfylt:

Du må være i alderen 18 - 33 år
Du må ha BSU-konto i MelhusBanken med minimum sparing kr 500,- pr. måned
Vi vil ha 1. prioritets pant i eiendommen du kjøper

Alle søknader om BLU-lån kredittvurderes på vanlig måte, inkludert en totalgjennomgang av din økonomi.
Flexilån
Realiser dine ønsker og drømmer.

MelhusBanken gir deg en låneramme som du selv disponerer til det du måtte ønske og når du selv har behov. Har du betydelige verdier bundet opp i bolig kan du med flexilån benytte disse verdiene. Vi forutsetter pant i din eiendom innenfor 60% av takst/verdigrunnlag.
Finansieringsbevis

Et finansieringsbevis er et lånebevis som bekrefter hvor mye du kan få låne til boligkjøp. Dermed kan du legge inn bud på bolig uten forbehold om finansiering. Dokumentet gir opplysning om maksimal lånesum og bekrefter at du har finansieringen i orden.

  • Du vet eksakt hvor mye du kan kjøpe bolig for.
  • Du kan legge inn bud raskt når du finner en bolig du vil kjøpe, noe som er en stor fordel i situasjoner med flere budgivere.

Selge bolig med salgsgaranti? Kontakt Heimdal Eiendomsmegling.