Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde

DYKTIG

Våre rådgivere er dyktige i fagene sine, og de ønsker å gjøre sitt beste for deg som kunde. De holder seg oppdatert på nye løsninger og bistår for å hjelpe deg.  

IMØTEKOMMENDE

Hos oss blir du møtt av et smil og rådgivere med glimt i øyet. Vi skal spille på samme lag slik at vi kan gjøre din bankhverdag enklere.

NÆR

Vi er der for deg, og vi skal være tilgjengelige for kundene våre i alle kanaler. Som lokalbank bryr vi oss om lokalsamfunnet og gir tilbake.  

Hvorfor velge oss

Lokalbank for deg

Vi er en lokalbank som tilbyr de samme gode løsningene som de store bankene, vi har alt du trenger på et sted. Hos oss skal du ha muligheten til en uformell prat over en kaffekopp mens vi jobber med de løsningene som fungerer best for deg og din økonomi. 

Du få best mulig rådgivning fra kompetansesterke rådgivere, og du får en fast rådgiver å forholde deg til som kan bistå deg i alle livets faser. 
I MelhusBanken snakker du med den samme personen på telefon som du møter i bankens lokaler, det skal være hyggelig å være kunde hos oss. 


Hvis du verdsetter både service og rådgivning i tillegg til gode digitale løsninger, er vi en bank for deg. 

 

Våre fagområder

 

Dagligbank

- Hos oss får du svar på alle dine spørsmål, og vi hjelper deg gjerne med opplæring i våre digitale systemer om du trenger det. 
- Vi ønsker at du skal ha de løsningene som fungerer for deg, og tilbyr alle tjenester du trenger for en enklere bankhverdag. Forsikring

- Våre dyktige rådgivere finner de produktene som passer for deg, slik at du og din familie har de dekningene som trengs for en trygg hverdag. 
- Om noe skulle skje er vi der for deg, vi gir råd og bistand. 

Sparing

- Vi har alle produktene du trenger, om du sparer kortsiktig eller langsiktig. 
- Våre rådgivere har høy kompetanse innenfor sparing og vil gi deg de rådene du trenger. Vi jobber sammen med deg for å kunne oppfylle dine drømmer. 

Kreditt

- Vi gir deg personlig service og rådgivning, vi er banken du snakker med.