Takk for jobben DU gjør!

Som lokalbank er vi opptatt av å være en støttespiller for lokalsamfunnet. For oss handler ikke støtte kun om gaver eller økonomisk støtte til lag og foreninger. For oss er det viktigste å være en støttespiller for de som gjør lokalsamfunnet til et litt bedre sted. Og disse finnes det mange av i Melhus og omegn.

Dette er mennesker man kan finne på håndball- eller fotballbanen som trener for et jente- eller guttelag. Mennesker som jobber med inkludering og som vier sitt liv til at andre skal ha det trygt og godt. Mennesker som brenner for matjorda i kommunen og som arrangerer julemarked hvor folk kan møtes til kulturelle innslag og sosialt samvær.

Disse menneskene kalles ofte for ildsjeler. Og er unike fordi de har et brennende engasjement som skaper verdier for lokalsamfunnet på mange plan. Her er vår takk til noen av disse: 


Historiske Melhus/Gimse G16

Møt Asle Hårsaker, trener for G16 laget til Melhus/Gimse. I 2017/2018 sesongen ble de historiske ved å være det første laget fra Trøndelag som har vunnet den landsdekkende Bring-serien. Asle og hans støtteapparat legger ned ufattelig med ressurser rundt laget, både på og utenfor banen. Dette for at guttene skal få oppleve mestring, glede og utvikle gode verdier og kameratskap.


Første kvinnelige leder for Sør-Trøndelag Røde Kors

Møt Marit Gladsø, en viktig bidragsyter i Røde Kors i over 35 år. Hun var den første kvinnelige lederen for Sør-Trøndelag Røde Kors, og har mottatt Røde Kors hederstegn for lang og tro tjeneste. Arbeidet til Røde Kors baserer seg på frivillig engasjement som organiseres for å kunne nå raskt og effektivt ut til mennesker som trenger hjelp. En av Røde Kors sine mange oppgaver er å hjelpe de som føler seg utenfor, og de har et bredt tilbud av omsorg- og inkluderingsaktiviteter.

Engasjert pådriver

Møt Anders Eggen, økobonde, landsbruksrådgiver og engasjert pådriver for flere arrangement i Melhus. Anders har en tydelig stemme innen landbruk, og hans bidrag er både praktisk og politisk. Bondens marked, Åpen gård og Jul i Melhus er alle arrangementer som nyter godt av hans kompetanse. I tillegg er han aktiv i Melhus skolekorps.