For 180 år siden - i oktober 1840 ble Melhus Sparebank stiftet etter initiativ av presten Niels Dahl. Formålet med Sparebanken var å oppdra folk til å legge til siden litt av sine inntekter i tilfelle sykdom, uår, eller som sparing til alderdommen. I sitt første driftsår mottok banken til sammen kr 1.144,- i innskudd som deretter kunne lånes ut til kunder med ordnet økonomi og god sikkerhet.

Mye er skjedd på 180 år. Samtidig lever filosofien bak opprettelsen av Melhus Sparebank videre. Det å spare er minst like aktuelt i dag som for 180 år siden.

En del av det å spare er å vite at du får god rente på sparepengene. Akkurat nå kan vi tilby en rente på 2.25% % om du binder innskuddet i en periode*.

Dette er en konto som passer for deg som ønsker forutsigbarhet for hvordan sparepengene dine skal vokse. Ta kontakt via skjemaet nederst på siden, alternativt på telefon: 72 87 80 00 eller mail: post@melhusbanken.no. Du er også velkommen innom et av våre kontorer.

Kunder av Melhus Sparebank er bedrifter eller personer med ordnet økonomi og god sikkerhet. Det gjør at sparepengene dine står trygt i Melhus Sparebank. Vi er behjelpelig med å gi deg gode råd på veien.

Melhus Sparebank er medlem av Bankenes sikringsfond.

* Se vilkår